Crushed ice voor uw groenten en fruit!

Bent u teler in de groeten en fruit sector? Of heeft u een groothandel in groenten en fruit? Dan gebruikt u waarschijnlijk regelmatig crushed ijs om uw producten te koelen.

IJs-Garant is een leverancier in ijsblokjes en crushed ice. Wij zijn gevestigd in Amsterdam, Breda en Hasselt (BE). Wij zijn dus altijd dichtbij, vooral als de nood hoog is! Voor onze klanten in de groenten en fruitsector hebben wij speciale palletbakken voor het aanleveren van ons product. Daarnaast is het mogelijk om het ijs in zakken(8kg) of in tempex dozen (20kg) geleverd te krijgen.

  • Heeft u zelf al ijsmachines? Dan hoop ik dat u ons niet nodig gaat hebben! Mocht er onverhoopt toch een machine uitvallen waardoor er een ijstekort ontstaat? Dan lossen we dit graag voor je op!
  • Heeft u al een ijsleverancier? Wij hechten zelf veel waarde aan onze vaste klanten en zullen een tevreden klant dus nooit pushen om over te stappen. Niet zo tevreden? Gelukkig is onze service net zo goed als ons ijs!
  • Regelmatig ijsblokjes of crushed ice nodig maar nog geen goede oplossing? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij lossen dit probleem namelijk graag voor u op.

Heeft u naar aanleiding van dit artikel vragen over onze producten of diensten? Neem dan contact op via mail: breda@ijs-garant.nl of telefoon: 076-205 5078. Voor meer informatie kunt u ook terecht op www.ijsblokjeskopen.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Open chat
Interesse? Neem contact met ons op!