Crushed IJs producten

Crushed IJs Doos 20kg

Direct klaar voor gebruik!

Onder hoge druk wordt het ijs samengeperst tot de perfecte ice nugget, ook wel crushed ice genoemd. Na dit proces is het ijs volledig droog en klaar voor gebruik. Denk hierbij aan het koelen van dranken of het presenteren van lekkere hapjes. Natuurlijk is crushed ice niet meer weg te denken bij de perfecte cocktail.

  • Crushed ice zit los in de doos en plakt niet aan elkaar.
  • Ideaal voor het koelen van dranken en hapjes.
  • Crushed IJs geschikt voor cocktails.
crushed-ijs-temepx-doos-piepschuim

Doos 20kg Crushed IJs

Prijs: € 22,95

direct bestellen!

Eigen productie Crushed IJs

IJs-Garant heeft zijn productieproces van product tot eindverpakking volledig in eigen beheer. Op deze manier kunnen wij u een perfect en kwalitatief eindproduct garanderen.

24 uur ijs garantie buiten de koeling!

Het ijs blijft 24 uur (met gesloten deksel) in perfecte conditie daarna gaat het pas smelten. U kunt zelfs na 48 uur nog crushed ijs uit de doos halen.

De doos is bij de prijs inbegrepen u betaald geen emballage.

Crushed IJs zak 8kg

crushed ijs breda kopen

 Zak Crushed IJs 8kg

Prijs: € 6,75 incl

Bestel crushed IJs

Geschikt voor cocktails of het koelen van dranken en hapjes

Crushed IJs is super geschikt voor het maken van overheerlijke cocktails, het is dan ook niet voor niets dat aanstootgevende cocktail bedrijven al gebruik maken van ons exclusieve crushed ijs.

Particulieren

Veel particulieren klanten maken gebruik van onze producten en service, vooral in de zomer wanneer het een must is om gekoelde drankjes en cocktails te serveren.

Gebruik en bewaarinstructies

Bij ontvangst van onze producten zorgen wij ervoor dat het crushed ijs volledig vrij is van oneffenheden en niet meer hoeft worden losgeslagen. U kunt het ijs opslaan in een vriesvak met een temperatuur van -10 tot -20 °C. Als u het ijs voor langere tijd bewaard kan het ijs aan elkaar gaan kleven. Wij raden aan om de zak rustig op een vaste ondergrond te laten vallen.