20,95 Incl. BTW

 6,75 Incl. BTW

Zak 8kg IJsblokjes Onze ijsblokjes worden verpakt in zakken van 8 kilogram. Koopt u uw ijsblokjes bij IJs-Garant dan bent u verzekerd van: Mooie heldere ijsblokjes IJsblokjes met een afmeting van 24×24 millimeter IJsblokjes die uiterst geschikt zijn voor in een cocktail Een product dat uiterst geschikt is voor het koelen van drank! Onze service [...]

 7,50 Incl. BTW

Kant en klare ijsblokjes bestellen in Breda.

Omdat onze ijsblokjes na invriezen zorgvuldige worden losgeslagen heeft u geen last van aan elkaar geplakte ijsblokjes. U kunt de ijsblokjes na het aanleveren van de bezorger dus direct gebruiken!

Onze zakken met ijsblokjes zijn gemaakt van LDPE Borstar. Dit materiaal zorgt voor een stevige en rekbare zak waardoor deze niet gelijk open scheurt als je het op de grond laat vallen.

Tempex box gevuld met 20kg ijsblokjes

IJsblokjes blijven in een tempex-doos bij een temperatuur van +- 20 graden tot wel 24 uur in perfecte conditie. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat het ijs gaat smelten binnen deze 24 uur.

  • De doos is met de prijs inbegrepen!
  • Er zit geen emballage op de doos
  • 24 uur ijs garantie
  • 100 cocktails uit 1 doos
isolatie dozen breda bestellen
Bestel dit product!

Vierkant massief en kraakhelder!

Onze vierkante ijsblokjes ook wel bekend van de Gin&Tonic ijsblokjes zijn gemaakt van 100% gefilterd drinkwater. Doordat de ijsblokjes massief zijn en kraakhelder heeft het een hoge smeltluiheid. in een zak van 8kg ijsblokjes zitten ongeveer 400 ijsblokjes.

  • Gin & Tonic IJsblokjes
  • Perfect om dranken te koelen
  • Breda bezorgkosten € 4,95
  • +- 1000 ijsblokjes in een tempex-doos
ijsblokjes-breda-bezorgen-kopen

IJsblokjes & Crushed IJs Leverancier Breda

 

IJs-Garant Breda heeft zijn transport in eigen beheer. Hierdoor kan IJs-Garant tijdsblokken van 1 uur hanteren, lekker makkelijk voor de klant zo hoef je niet de hele dag thuis te zijn om de producten in ontvangst te nemen.

[custom-facebook-feed]