IJsblokjes Producten

IJsblokjes zakken 8kg

Vierkant massief en kraakhelder!

Onze vierkante ijsblokjes ook wel bekend van de Gin&Tonic ijsblokjes zijn gemaakt van 100% gefilterd drinkwater. Doordat de ijsblokjes massief zijn en kraakhelder heeft het een hoge smeltluiheid. De afmeting van een ijsblokjes is 2,4 cm bij 2,4 cm en weegt ongeveer 22 gram. in een zak van 8kg ijsblokjes zitten ongeveer 400 ijsblokjes

Eigen productie 

IJs-Garant heeft zijn productieproces van product tot eindverpakking volledig in eigen beheer. Op deze manier kunnen wij u een perfect en kwalitatief eindproduct garanderen.

zak ijsblokjes kopen

Zak 8kg IJsblokjes

Prijs: €6,75 incl

Bestel direct

Kant en klare ijsblokjes

Omdat onze ijsblokjes na invriezen zorgvuldige worden losgeslagen heeft u geen last van aan elkaar geplakte ijsblokjes. U kunt de ijsblokjes na het aanleveren van de bezorger dus direct gebruiken!

Onze zakken met ijsblokjes zijn gemaakt van LDPE Borstar. Dit materiaal zorgt voor een stevige en rekbare zak waardoor deze niet gelijk open scheurt als je het op de grond laat vallen.

U kunt de zak nadat het een tijd in de vriezer heeft gelegen rustig op de grond laten vallen voor een optimaal resultaat.

IJsblokjes dozen 20kg

Tempex box gevuld met 20kg ijsblokjes

IJsblokjes blijven in een tempex-doos bij een temperatuur van +- 20 graden tot wel 24 uur in perfecte conditie. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat het ijs gaat smelten binnen deze 24 uur.

  • De doos is met de prijs inbegrepen!
  • Er zit geen emballage op de doos
  • 24 uur ijs garantie
  • 100 cocktails uit 1 doos
ijsblokjes isolatie doos tempex piepschuim box breda

Tempex-doos 20kg IJsblokjes

Prijs: 20,95 incl

Direct bestellen

Handig als u zelf geen opslag heeft

Heeft u geen ruimte meer in uw vriezer of wilt u graag dat het ijs bijvoorbeeld dicht bij de bar wordt opgeslagen? dan is de tempex isoltiedoos met ijsblokjes de oplossing. Alle ijsblokjes in de doos zijn al losgeslagen u kunt dus direct het ijs gebruiken.

Klanten gebruiken dit product voor:

  • Het koelen van bier of wijn op een feestje
  • bij een cocktailbar
  • een dagje varen op de boot